coop.no 
no-img

VÅRE BUTIKKER

Coop Obs!Coop Obs!PrixCoop MarkedCoop ExtraCoop ByggmixCoop Obs! ByggCoop ElektroTrend

Coop Obs! Hypermarked Rudshøgda

Velkommen til ett av Norges største Hypermarkeder!

Adresse:
Stolvstadvegen 2, Ringsaker,
2360 Rudshøgda

Våre åpningstider

Tlf: 62 34 98 00
Fax: 62 34 98 01

E-post: rudshogda.info@obs.coop.no

Coop Obs! hypermarked kundeavis
Få kundeavis fra Coop Obs på e-post 

          

 


Penger spart...
Enten du trenger mat, sko, klær eller artikler til hjemmet, finner du det hos Coop Obs! Hypermarkedene. I tillegg sparer du tid og penger.

Hos Coop Obs! Hypermarkeder finner barnefamilier alt de trenger. I tillegg til et attraktivt sortiment av dagligvarer, har vi et godt vareutvalg innen sport, tekstil, kjøkken og hjem, leker, småelektrisk og lettere byggevarer. Fire av Hypermarkedene har egne fullsortiments elektroavdelinger. Et bredt utvalg av byggevarer finnes hos Coop Obs! Bygg.

Alltid aktuelle varer
Totalt 24 Hypermarkeder spredt over hele landet, tilbyr et mangfold av varer året rundt. Aktuelle sesongvarer er også en viktig del av utvalget. Enten det er snakk om sommerklær eller skisko, julegaver, påskegodt eller utstyr til skolestart, er det på plass hos Coop Obs! hypermarked når sesongen nærmer seg.

Spar tid og penger
Lange åpningstider og gratis parkering gjør det enkelt å handle hos Coop Obs! Hypermarked. Butikkene er basert på selvbetjening, og er rasjonelle og effektive slik at du lett finner fram. Det gjør at Coop Obs! Hypermarked har lave priser hele året. I tillegg finner du alltid gode tilbud. Er du Coop-medlem, får du i tillegg kjøpeutbytte på alt du handler.

Mer relevant informasjon fra Coop Obs!
Coop Obs! Hypermarkedkjedens hjemmesider
Slik blir du Coop medlem

Tips en venn: