coop.no 
no-img

VÅRE BUTIKKER

Coop Obs!Coop Obs!PrixCoop MarkedCoop ExtraCoop ByggmixCoop Obs! ByggCoop ElektroTrend

Coop Byggmix Tretten

Coop Byggmix er din lokale byggeforhandler. Skal du fornye, forbedre eller pusse opp får du gode råd hos oss.

2635 Tretten

Våre åpningstider

Tlf.:   61 27 60 27
Fax:   61 27 60 22

Ukens Coop Byggmix kundeavis
Vi vet at mange av våre kunder ønsker å gå via internett for å se alle de gode tilbudene Coop Byggmix kan tilby. Klikker du på linken under, finner du kundeavisen til Coop Byggmix i kampanjeperiodene.
Coop Byggmix kundeavis

Om Coop Byggmix
Coop Byggmix er butikken for den nevenyttige forbruker. Her finner du det du trenger av ”gjør det selv”-varer. Våre lokale fagfolk vet hva som skal til for at du lykkes med byggeprosjektet eller oppgraderingen av hus og hage.
 
Din lokale byggvareforhandler
Coop Byggmix finnes på nærmere 100 plasser i Norge. Mange steder er Coop Byggmix selvstendige butikker, andre steder er vi samlokalisert med en av Coops dagligvarebutikker eller kjøpesenter.
 
Vareutvalg
Siden butikkene har ulik størrelse, vil også sortimentet variere. Men den som selv ønsker å fornye, forbedre, dekorere eller pusse opp hus eller fritidsbolig inne eller ute, finner de nødvendige produktene hos Coop Byggmix. I mange butikker leier vi ut tilhengere eller sørger for hjemkjøring av varer.
 
Gunstige priser
Coop Byggmix er konkurransedyktig både på sortiment og faste priser. I tillegg har vi alltid gode tilbud. Som Coop-medlem får du også kjøpeutbytte på alt du handler.


Coop Byggmix hjemmesider på www.coop.no

Tips en venn: